Miért nincs új bejegyzés

A cikk helyreigazítását kérte Nemes László polgármester úr melyet itt olvashatnak: https://pesterzsebet.info/helyreigazitas/

Sokan kérdezték tőlünk hogy miért nincs új bejegyzés, és hogy ez az oldal egy nagyon jó kezdeményezés, illetve miért nincsenek kész a beígért fejlesztések, például a csak pesterzsébeti lakosoknak szóló apró hirdetési felület. Utóbbi elkészült, csak nem élesítettük és ennek a miértje:

Szeptember elején szerkesztőségünk technikai dolgokért felelős személye kapott egy telefon hívást, az önkormányzattól, pontosabban Nemes László  alpolgármester úrtól. A beszélgetés 40 percig tartott és nem szeretnénk kitérni minden kérdésre és válaszra, de finom tapogatózást követően amint minden kérdésre választ adtunk, az alpolgármester úr gyakorlatilag az élő fába is belekötött. Egyik problémája hogy nem talált forrás megjelölést egyik posztunknál sem. Ezzel csak az a probléma hogy a posztjaink több mint 50%-a de talán 70%-a is saját egyedi poszt, saját képekkel. Egyetlen egy posztnál nem volt forrásmegjelölés egy képre amit az egyik facebook csoportból mentettünk le, de pótoltuk a hiányosságot. Hosszas telefonbeszélgetésünk végén megtudtuk hogy Nemes László nem fogja engedélyezni ennek az oldalnak a névhasználatát, és jelezte hogy ismeri a bizottság munkáját, és biztos abban hogy nem fogjuk megkapni a névhasználati engedélyt.

Telefon beszélgetésünkből az is kiderült, ami számunkra hasznos információ volt, hogy az önkormányzat nem kapta meg a névhasználati kérelmünket. Ez sajnos valóban így van ugyanis az email címzésnél nem voltunk eléggé körültekintőek így téves címre küldtük a levelet.

Természetesen a telefonos beszélgetést követően ezt azonnal ellenőriztük és javítottuk az email címet és újra elküldtük a kérelmünket szeptember 14.-én amire nem érkezett még válasz. Mint megtudtuk pont aznap volt képviselő-testületi ülés így valószínűleg a döntésről mi lemaradtunk, de hamarosan Október 12.-én új ülést tart az önkormányzat és bízunk benne hogy pozitív elbírálásban lesz részünk. A pozitív elbírálásban azért bízunk mert tudomásunkra jutott hogy Nemes László úr más ügyekben is önbíráskodva próbált intézkedni, így reméljük a mi esetünkben is erről van szó.

Addig is a statisztikák alapján látjuk hogy az olvasók vissza-vissza térnek új tartalomért, ezért kérjük szíves türelmüket.